پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024
کد خبر: 213359
۳۰ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۵
خبر گزاری حوزه

ویژگی کتاب «فرهنگ اصطلاحات طلاب» آن است که اصطلاحات به گونه ای توضیح داده شده که ضمن جامعیت برای آگاهی دهی به طلاب، برای عموم مردم نیز قابل استفاده باشد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، مهدی مسائلی، طلبه نویسنده اصفهانی در گفت و گو با خبرنگار سرویس استان ها به بیان مطالبی پرداخت

وی اظهار داشت: هم زمان با تحصیل دروس خارج فقه در حوزه علمیه اصفهان به کار تدریس مباحث روش تحقیق، منطق و عقاید می پردازم.

وی با بیان سابقه 9 ساله در امر نویسندگی، اظهار داشت: تاکنون کتاب های مختلفی به چاپ رسانده ام که موضوع بیشتر آن ها در زمینه آسیب شناسی دینی بوده که به مباحث تبلیغی شیعه پرداخته است.

حجت الاسلام مسائلی با اشاره به کتاب های منتشر شده خود گفت: نخستین کتابی که به چاپ رسانده ام، به موضوع قمه زنی سنتی اختصاص داشته که در آن انحرافات عزاداری و به ویژه قمه زنی که آسیبی تبلیغی، برای شیعه بوده را نقد کرده است.

وی ادامه داد؛ در این کتاب، دیدگاه علمای شیعه به همراه استدلال های آن ها ارائه شده که مباحث آن در بسیاری از کتاب ها که با این موضوع به چاپ رسیده، مورد استفاده قرار گرفت.

مهدی مسائلی اضافه کرد: کتابی نیز با نام «نُهم ربیع، جهالت ها و خسارت ها» منتشر شده که درباره آسیب شناسی وحدت اسلامی توسط دشمنان داخلی و خارجی مانند وهابیون و تکفیری ها است.

وی به انتشار دیگر آثار خود پرداخته و ادامه داد: کتاب های «پیشوایان شیعه»، «پیشگامان وحدت»، «عزاداری شور و حیات عاشورایی»، «لطیفه های اسلامی» و «فرهنگ اصطلاحات طلاب» از جمله کتاب هایی است که به رشته تحریر درآمده است.

این نویسنده طلبه با اشاره به کتاب «فرهنگ اصطلاحات طلاب» که به تازگی به منتشر شده اظهار داشت: نگارش این کتاب با توجه به مخاطبان متنوع آن اهداف مختلفی را دنبال می کرد.

وی در این خصوص افزود: در نگاه اول، آگاهی عموم جامعه مدنظر قرار گرفت، چرا که اغلب آن ها آگاهی کاملی درباره قشر طلاب نداشته و گاه تصورات نادرستی از زندگی آن ها دارند و این مساله، مانع صمیمیت آن ها با روحانیون می شود.

مسائلی در بیان بدیع و نو بودن کتاب «فرهنگ اصطلاحات طلاب» ابراز داشت: ویژگی خاص کتاب آن است که اصطلاحات به گونه ای توضیح داده شده که ضمن جامعیت برای آگاهی دهی به طلاب، برای عموم مردم نیز قابل استفاده باشد.

وی با اشاره به این که در انتخاب اصطلاحات، موجز بودن و جذابیت مدنظر قرار داده شده، بیان داشت: منتظر هستیم که بازخوردهای مثبت و منفی کتاب دریافت شود تا در آینده تغییراتی در چاپ های بعدی داده شود.

مهدی مسائلی با اشاره به تالیف 6 ماهه کتاب ابراز داشت: برای استخراج برخی اصطلاحات کتاب که ریشه علمی داشته از کتاب های تخصصی استفاده شد و با توجه به این که برخی اصطلاحات جزو فرهنگ محاوره ای طلاب بوده و منبع خاصی نداشت، از علماء و طلاب، کمک گرفته شد تا معنای واضح تری برای اصطلاحات بیان شود.

وی در ادامه تشریح این کتاب افزود: گاهی علماء، اصطلاحاتی در تدریس های خود به کار برده که برای ورود آن ها در کتاب و جایگاه استفاده از آن، تحقیقات لازم صورت گرفته و سپس جمع بندیِ کاربرد این اصطلاحات در کتابِ «فرهنگ اصطلاحات طلاب» گردآوری شده است.

 

 

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha